Reacties

07-08-2010

Hallo Tom,

Steph en ik willen je nog een keer bedanken voor de fijne en interessante cursus die wij bij jou gevolgd hebben. We waren erg blij dat we zo snel bij je terecht konden maar vinden het nu ook wel weer jammer dat de cursus nu alweer voorbij is! We hebben beiden erg veel geleerd en Steph die kan d'r geluk niet meer op dat. Die is niet meer stil te krijgen over kristallen!

Steph en ik zeiden gisterenavond beiden wat een leuk stel wij jullie vinden. Zoveel liefde straalt er van jullie af en dat het zo heerlijk is om te zien hoeveel passie jullie hebben om deze cursussen te geven. Heel veel succes met het opzetten van jullie stenen school. (richting de Schoolsteen red.)

Nogmaals enorm bedankt voor al je hulp en enthousiasme en we zien je graag gauw weer eens terug op een van de meditatie avonden en we houden contact om een keer over de biophotonen te vertellen.

Heel veel liefs,

Stephanie & Irene

 

Lieve mensen,

Wij hebben heel veel mooie en lieve reacties gehad op onze uitnodiging: een 2010 IntenKrachtwiel te leggen, afgelopen 10 januari. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, maar nog veel mooier is het werk dat we samen in eenpuntige gerichtheid mochten neerzetten. Daarvoor willen wij jullie hier vanuit ons Hart bedanken.
In Verbondenheid en met Respect voor Allen,

Namasté, Tom en Helga

 

Beste Tom,

Nou het Wiel is gelegd hoor, hij is erg mooi en behoorlijk krachtig geworden vinden we zelf. We hebben er een mooie intentie in gelegd en deze de wereld in gestuurd.

Groetjes,

Lloyd
Crystal Dimensions

  Hallo Tom en Helga,
Wat een prachtig geheel jullie 'Intentie Krachtwiel" voor 2010! Ook hier stem ik altijd af voor het nieuwe jaar, en ook dat is al verleden week gedaan, maar ik kan het niet op een foto samenvatten omdat het hier de Kristalzolder betreft waar ik bezig ben geweest. Je zou alleen hoekjes en aparte stenen zien op foto's...
Maar 2010 wordt een heel mooi jaar.....Er zal onnoemelijk veel Licht aktief zijn, en dat zal beweging geven. Energetisch of al in de fysieke/materiele wereld, dat weet ik niet precies, maar in elk geval diepgaand en zeer liefdevol. Via jullie foto's heb ik de verbinding gemaakt met jullie krachtwiel...
en met alle krachtwielen nog te maken, waar dan ook.
Liefs en Licht,
en zorg voor jullie zelf,
het gaat er op dit moment vooral om,
goed te zijn voor jezelf,
zodat je goed kunt zijn voor anderen.
Goed is een aards begrip. Lees Licht synoniem voor Liefde. Wees liefdevol voor jullie zelven....
om het Licht te stralen....
Voor jullie deze prachtige foto (waar heb ik die ooit gevonden, geen idee meer)......Kristalwezens.

In verbinding....
LiefsxxIlse

Lieve vriend,

Een heel mooi idee.
Dank je wel.
En tja, weer gewoon thuis.... en niet in Lippenhuizen, wat een toestand.

Ja, tot gauw Tom. We hebben vast een hoop uit te wisselen.

 

Hallo Tom en Helga, dan zal ik eens een mooi plekje gaan zoeken waar ik een wiel kan leggen. Stenen heb ik genoeg dus dat komt wel goed.
Bedankt voor de uitleg.

Met warme groetjes en oprechte liefde

 

Hallo Tom en Helga,
De gedachte is zo bijzonder dat ik zeker ook een krachtwiel ga leggen zondag.

 

Hallo Tom en Helga,

Wat een mooie oproep ! Ik doe graag mee en zal me met jullie en andere krachtwielen verbinden. Morgen krijg ik ook mijn inwijdingen in Shambhala Eenheid.. Ik kijk uit naar alle liefdevolle bijdragen en verbindingen op deze speciale datum!

Harte groet,

 

 

Hallo Tom,

Allereerst een heel gelukkig, gezond en licht 2010.

Sorry voor de late reactie.
Ik kom niet de 10de. Ik vertrouw het weer niet om dan een ritje in de auto te maken.Ik heb al wel een krachtwiel gemaakt zoals je ziet .
Is het een idee om hem bij die van jou/jullie te leggen? Zo dat de krachten gebundeld worden?

Ik hoop dat we elkaar dit jaar nog tegenkomen.

Hallo Helga en Tom,

We hebben na een nieuwe start van onze computer de prachtige foto´s van jullie krachtwiel-tafel bewonderd. Heel bijzonder!!!
Het moet zo werken om de wereld en de mensheid in de goede richting te leiden.
Hartelijke groeten van Ria en John

 

Hi Tom

Geen dank, that's meen mooi dat je schrijft " geen excuus", niets moet, alles mag en er is altijd het juist moment!!
Lieve Tom ik sta op het punt te vertrekken naar Egypte, en zal daar tot laatst mei mogen verblijven.

Mocht onze zielniveaus ons pad zo sturen dat wij elkaar tijdens de opleiding ook weer in dit leven mogen omarmen, dan zal ik dankbaar zijn
maar indien dit op een ander moment is , zal mijn dankbaarheid even groot zijn.

Hetgeen jullie de mensheid te bieden hebben is voedend en Licht brengend.
De Stenenwereld een van de grootjes vriend/ helpers van de mensheid, zelf maken wij geen enkele C&F Energy zonder gebruik te maken van hun kwaliteiten.

Vanuit mijn hart wens ik jullie het aantrekken van de juiste mensen toe, zodat zij jullie workshops en stenen cursussen in 2010 te kunnen ervaren.

Lieve Tom, ik wens jou namens os C&F team een gezond "verLICHTend" jaar toe in 2010 en sluit af met de woorden van een ander zielsmatje van ons die ook met Labyrinten en Krachtwielen werkt.

Haar naam is

Wees Liefde, Straal Liefde
We Are
We Are One
We Are the Universe

   

Hoi Tom,

De legging werkt zeker lekker door. Het is net als met Reiki. Steeds na zo'n cursus als de energiestroom goed op gang komt, slibt mijn neus dicht. Duurt doorgaans een dag of 3. Betekent dat het weer super goed werkte allemaal.

Die biotensor vind ik helemaal geweldig. Ron (mijn man) gaat mijn willige slachtoffer zijn vanavond . Ik vond trouwens de hele avond weer bijzonder boeiend en leerzaam. Grappig dat je zo'n zware steen op je schoot tijdens een meditatie
gewoon niet voelt! Weer een hele nieuwe ervaring. Ik kijk al uit naar volgende week.

 

 

Lieve Tom en Helga,

Wat een mooie site, er straalt heel veel vanuit maar vooral rust, echt super. En wat leuk dat je wat foto's of de site heb staan. Vind ze er ook echt tussen passen. Die koppies van de kinderen en hoe ze van alles onder de indruk zijn. Was er zelf bij maar nu zie ik het toch anders in zo'n geheel helemaal top!

Hoop dat jullie veel mensen kunnen blij maken met wat jullie ze kunnen leren en vertellen maar daar heb ik geen twijfel over. Jullie zijn bijzondere mensen!
 

 

Hi Tom

Het was super
Heel grappig, of liever gezegd nog meer dan verwachting, mijn eigen stenen zijn nu helemaal prachtig en helderder.
Ik wist dat het invloed had, maar niet dat het zoveel invloed had.
Mijn dochter wilde ze bijna niet meer loslaten.