Over Tom 
           
Ik ben de gelukkige vader van 3 pracht kinderen en ook alweer Opa.

Samen met mijn zusje ben ik opgegroeid bij twee liefdevolle ouders.
Opgegroeid in een geloof dat "de school van het Gouden Rozenkruis" of "Het
Lectorium Rosicrucianum" genoemd wordt. Dit geloof heeft mij er al vroeg van bewust gemaakt dat er meer is tussen hemel en aarde. Toch was het niet mijn weg om bij het "Rozenkruis" te blijven. Op ongeveer 18 jarige leeftijd ben ik eruit gestapt
.
  Later toen ik mijn grootste vriendin Helga ontmoet had, zijn we samen nog een aantal jaar bij het Rozenkruis aangesloten geweest en hebben hier voor ons gevoel nu iets afgerond.Voor mij zie ik de periode bij het Rozenkruis als een waardevolle opstap voor de weg die ik nu bewandel.
 

Inzichten veranderen naarmate je toelaat je bewustzijn te laten groeien. Oude belemmeringen keurslijven en karma stukken die geen functie meer hebben mogen nu worden losgelaten.

De enorme Liefde en Lichtkracht die alom is, mogen we aanroepen, om samen met de kristallen, Healing te geven, aan een ieder die hiervoor open staat.

Dat is mijn innerlijke drijfveer, inzicht, bewustzijn, en Licht te laten stromen; door te geven en op te nemen. Ieder mens loopt zijn eigen pad, heeft zijn eigen waarheid. Op de kruispunten komen wij elkaar tegen, lopen een tijdje samen op, en gaan weer verder, alles in het teken van Groei en Ascentie.

 


Ik heb mijn Lichtwerk opleiding voltooid bij Spirituele Praktijk Apofyliet in Lippenhuizen

Gewoon op weg, Stralend, Ontdekkend en Groeiend, iedere dag !